Boho vibes

fi / en

Marbellan kesä käynnistyi tyylikkäästi ensimmäistä
kertaa järjestetyillä The Boho Project -festivaaleilla.


Marbellan Finca La Concepciónissa
 järjestettiin huhtikuun viimeisenä lauantaina upeat yhden päivän The Boho Project -festivaalit. Festivaaleilla nautittiin kiinnostavien artistien ja tanssijoiden lisäksi Ibizan tunnelmaa huokuvista DJ-sessioista sekä tasokkaista ruoka- ja juomatarjoiluista.

Historiaa ja kauneutta henkivä Finca La Concepción tarjosi ainutlaatuiset puitteet uudelle tapahtumalle. Alue jakautuu vyöhykkeisiin, joita ympäröivät ikivanhat palmut ja trooppiset kasvit. Keskellä aluetta kohoaa hulppea suihkulähde sekä satavuotias pähkinäpuu, jota kiertää näyttävä baaritiski. Kauempana siintävät vuoret ovat henkeäsalpaavan kaunis tausta kokonaisuudelle. Ei ihme, että Finca La Concepción on suosittu paikka järjestää häitä ja muita tapahtumia.

The Boho Project -festivaalien tunnelmaa vahvistivat tarkoin boheemiin teemaan valittu somistus, taiteilijat ja myyntikojut. Juhlavieraat kunnioittivat teemaa tulkitsemalla boho chic
-tyyliä kukin omalla tavallaan, ja päivän aikana riitti paljon katseltavaa festivaalikansan asuja seuratessa. Loppuunmyytyyn tapahtumaan osallistui myös useita realitytähtiä ja muita kuuluisuuksia eri puolilta maailmaa.

Taphtumajärjestäjä Roc Star Events oli tyytyväinen festivaalien menestykseen. 
– Festivaalit järjestetään suurella todennäköisyydellä myös vuonna 2024, he kommentoivat lupaavasti.

Costan toimitus pitää sormet ristissä seuraavan vuoden suhteen! ■

thebohoproject.com: Boho vibes

HOPE you enjoyed THIS story.

Feel free to share it!