Let’s hit the beach 

fi / en

Marbellan rannikko on täynnä toinen toistaan viihtyisämpiä ranta-
klubeja, joista löytyy jokaiselle jotakin riippuen siitä, haluaako kylpeä
samppanjassa vai etsiikö rauhallisempaa rentoutumispaikkaa auringon-
ottoon ja ruokailuun. Valitsimme kuusi erilaista klubia, joista osa on
tunnettuja hulppeista bileistään ja upeista puitteistaan, toiset taas
rennosta, sielua lepuuttavasta ja perheystävällisestä tunnelmastaan.
Aurinkotuolit ja ravintolapöydät kannattaa varata etukäteen!

Oyana Beach

Oyana & Luuma Beach

Huhtikuussa avattu Oyana on uusin ja kerrassaan viehättävä tulokas Marbellan rantaklubivalikoimassa. Kauniisti sisustetussa klubissa on hyvä tunnelma, palvelu ja ruokalista, josta löytyy klassikoita ja uusia tuttavuuksia sekä jaettavia annoksia eri makumaailmoista.

Aurinkopedit 18 euroa sisältäen pyyhkeen ja vesipullon.

oyanabeach.com

@oyanabeach

Oyanan sisarklubi on pienen matkan päässä samalla rannalla sijaitseva kaunis ja viihtyisä Luuma Beach. Luuman pienellä rannalla on seesteinen ja rauhallinen tunnelma.

Luuman keittiössä käytetään tuoreita paikallisia raaka-aineita, jotka on hankittu Andalusian vuorilta ja rannikolta, korostaen autenttisia Välimeren makuja ja värejä. Listalla on runsaasti luomu- ja vegaanivaihtoehtoja.

luumabeach.com

@luumabeachrestaurant

Beach club
Nikki Beach

Nikki Beach 

Nikki Beach on maailmanlaajuinen konsepti, jonka upeita rantaklubeja löytyy aina Dubaista Miamiin ja Koh Samuille. Nikki Beach Marbella vetää vuodesta toiseen puoleensa kansainvälistä asiakaskuntaa ja on erityisen suuressa suosiossa jetsettereiden kohtaamispaikkana.

Klubi tunnetaan legendaarisista bileistään, mutta ainoastaan uima-allasalue on rajattu vain aikuisten käyttöön, ranta-alueelle ja ravintolaan ovat myös lapsiperheet tervetulleita.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 20 vuotta Nikki Beach Marbellan avaamisesta. Tänä kesänä vierailijat pääsevät nauttimaan muun muassa päivitetystä sisustuksesta, erilaisista installaatioista, teemabileistä sekä juhlavuoden DJ- ja kokkivieraista.

Kolmen hengen aurinkovuode alkaen 330 euroa arkisin (sisältää pullon samppanjaa).

marbella.nikkibeach.com

@nikkibeachmarbella

Siroko Beach 

Siroko on esittelemistämme rantaklubeista perinteisin ja mutkattomin. Sisällä viihtyisä sisustus tuo mieleen Karibian rantaravintolat, samoin kuin rantahietikolle sijoitetut ruokapöydät. Sirokossa on helppo kuvitella viettävänsä vaikka koko päivän varpaat hiekassa drinkkejä siemaillen ja etelänrytmejä kuunnellen.

Musiikki on Sirokossa tärkeässä osassa: talon DJ:n lisäksi rannalla esiintyy usein livebändejä. Siroko on myös suosittu häiden, syntymäpäivien ja yritysjuhlien pitopaikka.

Paikka on täydellinen lapsiperheille, sillä siellä on myös puutarha-alue pomppulinnoineen. Klubin vieressä on vesiurheiluvälinepiste, josta voi vuokrata välineitä SUP-laudoista vesijetteihin.

Rantapedit alkaen 12 euroa, sisältää pyyhkeen ja virvoitusjuoman.

sirokobeach.com

@sirokobeach

Ranta klubi

Bono Beach

Kesäkaudeksi 2023 täysin uusittu Bono Beach on monelle aiempina kesinä paikassa vierailleelle kuin täysin uusi paikka ja kokemus: uusi sisustus on viileän vaalea ja tyylikäs.

Bono Beachilla voit rentoutua ylellisillä Bali-vuoteilla ja nauttia rantamenusta joko rennosti aurinkotuolillasi tai viihtyisässä ravintolassa. DJ ja muut esiintyvät taiteilijat pitävät huolta asiakkaiden viihtyvyydestä ja rennosta tunnelmasta.

Bono Beachin hinnat ovat samaa luokkaa kuin monen muun alueen rantaklubeilla: aurinkopedit alkavat 20 eurosta ja nousevat 500 euroon suurella VIP Bali Bedillä, joka sisältää pyyhkeet ja pullon samppanjaa.

bonobeachmarbella.com

@bonobeachmarbella

Champagne
Rantaklubi

Ocean Club

Marbellan kuuluisassa venesatamassa Puerto Banúsissa kohtaavat Euroopan eliitti, design-putiikit, luksusjahdit, huippuravintolat ja ylellinen yöelämä. Siellä on myös Ocean Club Marbella, joka on yksi Costa del Solin suurimmista rantaklubeista. Klubin keskipiste on valtava uima-allas, jonka ympärillä aurinkopedit ovat.

Ocean Club nauttii Nikki Beachin kaltaisesta legendaarisesta statuksesta ja on tunnettu huippuluokan bileistään, kuten vuosittaisista White Party -avajaisjuhlistaan ja samppanjajuhlistaan. Peruslippu samppanjabileisiin maksaa alkaen 125 euroa ja hinnat nousevat aina 5 000 euroon asti riippuen aurinkovuoteesta ja samppanjan määrästä. 

Klubin ravintola Amaï on kehuttu merellisestä listastaan, upeista merinäköaloistaan ja hyvästä palvelustaan. Kolmen hengen aurinkovuode alkaen 185 euroa.

PS Ocean Club avasi toukokuun lopussa uuden Dune
Beach -rantakubin El Rosarion rannalle – kannattaa käydä tsekkaamassa.

oceanclub.es

@oceanclubmarbella

Chiringuito Puente Romano

Puente Romano resortin Chiringuito on kaunis ja viihtyisä rantaklubi, jossa on ihana välimerellinen tunnelma. Tämä mieltä ja kehoa hellivä rantaklubi luottaa yhdistelmään trendikkäästä ja terveellisestä ruoasta, herkullisista cocktaileista, kauniista auringonlaskuista ja kaiken kaikkiaan hyvistä tunnelmista meren äärellä.

Aamut Chiringuitossa painottuvat terveelliseen ja raikkaaseen aamiaiseen luomumunista wellness-latteihin ja smoothieihin, kun taas iltaa kohden nautitaan enemmän perinteisistä Andalusian mauista paellan tai tapaksen muodossa. Annoksista ja cocktaileista voi nauttia niin ulkoilmaravintolan puolella kuin aurinkotuoleilla, nauttien merinäköalasta, palmuista sekä talon DJ:n luomasta tunnelmasta.

Koko Puente Romanon resort on upea alue, jossa kannattaa käydä nauttimassa hyvistä ravintoloista ja upeista puutarhoista. Alueella on muun muassa yli 20 ravintolaa ja baaria, kaksi hotellia, Six Senses Spa ja tennisklubi. 

Neljän hengen rantapedin hinta on 200 euroa sisältäen pyyhkeet ja vettä sekä 100 euroa käytettäväksi ravintolassa. 

puenteromano.com

@chiringuitopuenteromano

rantaklubi

HOPE you enjoyed THIS story.

Feel free to share it!