Kakkoskoti avaimet käteen
-periaatteella

Zoco Estatesin kautta ostettuun uuteen asuntoon saa tarvittaessa sängytkin valmiiksi pedattuna, jotta lomakodin hankkiminen olisi mahdollisimman sujuva prosessi myös Suomesta käsin.

Työpöytä, korituoli ja maanläheiset tekstiilit

Zoco Estates syntyi Zoco Homen kylkiäisenä kolmisen vuotta sitten – asunnon etsimisen lisäksi saman katon alta löytyvät siis tarvittaessa myös palvelut asunnon remonttiin tai sisustamiseen. Tunnistettava brändi auttoi uuden kiinteistönvälitystoimiston nopeaan vauhtiin, ja uusi asunto Aurinkorannikolta on löytynyt muutamassa vuodessa jo sadoille asiakkaille.

– Olemme mukana asunnonostoprojektissa sen alusta loppuun, kiinteistönvälittäjä Susanna Haakana tiivistää Zoco Estatesin konseptin. 

Zoco Estatesilta onnistuvat kaikki kiinteistökauppaan liittyvät palvelut, sillä toimiston kautta järjestyvät myös lakitoimiston ja pankin palvelut. Asiakas voi halutessaan asioida pelkällä suomen kielellä, mutta toimiston asiakaskuntaan kuuluu suomalaisten lisäksi myös paljon muitakin kansallisuuksia.

Sivupöytä ja ihanat tekstiilit.
Peili on sijoitettu syvennykseen.

Zoco Estates välittää Costa del Solin alueella kaikkea pienistä sijoitusasunnoista suuriin arvokohteisiin.
– Asiakkaamme arvostavat etelään, lounaaseen tai länteen avautuvaa tilavaa terassia tai pihaa merinäkymin sekä turvallista, siistiä ja rauhallista sijaintia, palvelujen läheisyyttä, hyväkuntoista taloyhtiötä, uima-allasta ja autopaikkaa, Susanna kuvailee.

Useimmat Zoco Estatesin asiakkaat hyödyntävät Zoco Homen tarjoaman täyden sisustuspalvelun asuntoa ostaessaan. Monikaan ei asu Espanjassa vakituisesti, joten kokonaisvaltainen avaimet käteen -palvelu on niissä tapauksissa helpoin vaihtoehto.

– Kaupanteon jälkeen asiakas voi teettää kauttamme sisustussuunnitelman tarpeidensa ja toiveidensa mukaisesti. Sisaryrityksemme Zoco Home toimittaa ja järjestää huonekalut sisustussuunnitelman pohjalta sekä asentaa valaisimet ja verhot paikoilleen. Tarvittaessa kaapista löytyvät astiat ja sänky on pedattuna, kun asiakas ensimmäisen kerran saapuu uuteen asuntoonsa, Susanna kertoo. ■

HOPE you enjoyed THIS story.

Feel free to share it!