Hiljainen keidas keskellä kuhisevaa Marrakechia

Riad 42 on täydellinen tukikohta Marrakechin-lomalle. Pulahda
kattoterassin altaaseen ja nauti keskiaikaisen medinan tunnelmasta!

Ranskalainen Sarah ja belgialainen Grégoire rakastuivat 15 vuotta sitten Marrakechin vanhaan kaupunkiin, medinaan, jossa he ovat asuneet ja työskennelleet siitä lähtien.

Pariskunnan uusin, huolella remontoima hotelli Riad 42 on riisuttu ylimääräisistä koristeista, jotta tunnelma olisi mahdollisimman rauhallinen ja huomio kiinnittyisi riadin arkkitehtonisiin muotoihin.

Hotellilta kävelee hetkessä kuhiseviin soukeihin shoppailemaan, Marrakech Museumiin ihailemaan palatsin koristeellista arkkitehtuuria ja taidetta tai Jemaa El Fnan pääaukiolle aistimaan Unescon maailmanperintökohteeksi valitun vanhan kaupungin tunnelmaa.

Riad 42:n kolme huonetta ja kaksi sviittiä luovat tervetulleen lepohetken niin keholle kuin mielelle kaikkia aisteja ruokkivan kaupunkipäivän jälkeen. Seesteiset, korkeat ja ilmastoidut huoneet huokuvat ylellisyyttä puisine yksityiskohtineen ja punottuine tekstiileineen. Hyvin varustelluissa kylpyhuoneissa on käytetty pinnoitteena perinteistä tadelaktia.

Upealla kattoterassilla voi virkistäytyä pulahdusaltaassa ja nauttia talon oman kokin valmistaman illallisen tai lounaan, joka tehdään torilta hankituista tuoreista raaka-aineista. Riadissa pääsee halutessaan myös rentoutumaan perinteisessä hamam-kylpylässä tai hieronnan tai vartalohoidon parissa. ■

Riad 42 on riisuttu ylimääräisistä koristeista,
jotta tunnelma olisi rauhallinen.

Kahden hengen huone alkaen 130 € /yö ja sviitti alkaen 160 €/yö. 

Isommalle porukalle voi vuokrata koko riadin käyttöönsä: 10 henkilölle hinta on 710 €/yö, ja lisävuoteilla enimmäismäärä on 12 henkilöä, jolloin hinta on 770 €/yö. Aamiainen sisältyy huonehintaan. Paikan päällä maksetaan vielä kaupunkiveroa 2,5 €/hlö/yö. Hotellilla ei ole kotisivuja, vaan varaukset voi tehdä ainoastaan sähköpostitse: theriad42@gmail.com

Malagasta lentää Marrakechiin reilussa tunnissa ja Tarifasta lauttamatka Tangeriin kestää 25 minuuttia. Automatka Tangerista Marrakechiin on noin 570 kilometriä. 

@riad42marrakech

HOPE you enjoyed THIS story.

Feel free to share it!