RANTAPARATIISI BY D&G

fi / en

Dolce & Gabbana rantautui kesällä näyttävästi Välimeren rannikon ylellisiin rantaklubeihin. Yksi klubeista on Marbellan La Cabane, joka on sisustettu D&G:n ikonisella Blu Mediterraneo -printillä. Samalla rantaklubille avattiin myös italialaisbrändin eksklusiivinen pop up -shop.

Vuonna 1965 perustettu La Cabane on yksi Costa del Solin ensimmäisistä rantaklubeista. Yhteistyö Dolce & Gabbanan kanssa on osa La Cabanen täydellistä remonttia, joka tehtiin klubin vaihtaessa omistajaa. 

Dolce & Gabbana valitsi ulkotiloihin ja putiikkiin raikkaan sinivalkoisen printin korostamaan klubin rauhallista ja merellistä tunnelmaa. Lisäksi muotitalo sisusti yhden ravintolan sisätiloista, Dolci Roomin (jossa voi nauttia uskomattomia jälkiruokaluomuksia), punavoittoisella Carretto Siciliano -kuosilla.Yhteistyö on jatkuvaa, ja joka vuosi D&G päivittää rantaklubin sisustusta uusiutuvan mallistonsa mukaan. 

Remontti ja uusi tyyli nostivat Los Monterosin alueella sijaitsevan La Cabanen yhdeksi Marbellan upeimmista rantaklubeista. Klubi koki myös gastronomisen transformaation, kun tunnettu Michelin-kokki Dani García otti ravintolan ohjat käsiinsä.


Dolce & Gabbana toi tänä kesänä uniikin tyylinsä Marbellan lisäksi kolmeen muuhun luksusrantaklubiin Caprilla, Taorminassa ja St Tropez’ssa.

Lacabanemarbella.com

@lacabanemarbella

HOPE you enjoyed THIS story.

Feel free to share it!