Costa x Aki Linnanahde

Costa Magazine välittää jatkossa tunnelmia Aurinkorannikolta myös videoiden muodossa. Videotoimittajana toimii tarinankerronnan mestari Aki Linnanahde.

Costa Magazine tarjoaa informaatiota ja inspiraatiota Aurinkorannikolla matkustamiseen ja asumiseen, mutta ennen kaikkea lehti on tarkoitettu fiilistelyyn. Siihen video on täydellinen väline. 

Hyödynnämme vahvasti QR-koodeja ja printin ja digin yhdistelmää. Lehden artikkeleihin on nettisivuillamme lisämateriaalia, ja nyt tuomme videoilla lisää nähtävää ja kuultavaa. Myös digilehteä kehitetään jatkuvasti, ja lehteen tullaan upottamaan videoita, jotka tukevat muuta sisältöä. 

Aki Linnanahde toimii Aurinkorannikolla lehden videotoimittajana sekä tekee yrityksensä Tarinatalli Tuotannot Oy:n kanssa yhteistyökumppaneillemme tilauksesta videoita. Akin rautaisen sisältö­osaamisen ja Tarinatallin taitavan teknisen toteutuksen ansiosta pystymme toteuttamaan monipuolisesti korkeatasoisia sisältöjä. 
– Yhteistyö laadukkaan Costa Magazinen kanssa on meille Tarinatallissa erittäin mieluinen. Aurinkorannikolla on tunnetusti paljon suomalaisia ja kauniita kuvauspaikkoja riittää ympäri vuoden. Yrityksille pystymme tarjoamaan laadukasta podcast-, some- ja videotuotantoa asiakkaan tarpeet ja budjetti huomioiden. Edullisimmillaan paketti sisältää pelkän teknisen toteutuksen, mutta rakennamme myös mielellämme kokonaisia konsepteja, jotka käsikirjoitamme ja ohjaamme, Aki sanoo.

Tarinatallin tunnetuimpia tuotantoja ovat Aki Linnanahde Talk Show, Janni Hussin ja Sointu Borgin podcast Sana on vapaa sekä Cheekistä kertova tv-dokumentti Kuka muka? 

Lehden videoartikkeleissa Aki tulee muun muassa haastattelemaan Aurinkorannikolla asuvia tai vierailevia tunnettuja suomalaisia.
– Verkostomme kautta on mahdollista saada tuotantoihin mukaan kaiken kansan tuntemia kasvoja. En malta odottaa, mitä kaikkea keksimmekään yhdessä Costa Magazinen ja yritysasiakkaiden kanssa.

Aki ja kuvaaja Tuure Lahti ensimmäisen yhteistyövideon kuvauksissa.

Lue lisää Tarinatallin palveluista www.tarinatalli.fi

HOPE you enjoyed THIS story.

Feel free to share it!